Nattens polishändelser

Uppdaterad
Publicerad

Under natten mot söndagen omhändertogs sammanlagt fem personer – med stöd av lag om omhändertagande av berusade personer, LOB, i Skellefteå och Umeå.

Anmälan om misshandel

Strax innan 01:45 natten mot söndag fick polisen in ett samtal om ett bråk i Skellefteå centrum. När polispatrullen var på plats hölls förhör och en anmälan gällande misshandel upprättades. Mannen kördes senare hem av patrullen.

Rattfylleri och rådjurskrock

Kring 02:00 stoppade en polispatrull en bil i höjd med I20-området. Mannen som körde bilen blåste positivt och medtogs till polisstation för provtagning. Nu misstänks han för rattfylleri. Under natten omhändertogs flertalet personer med stöd av lag om omhändertagande av berusade personer i Skellefteå och Umeå.

Tidigt under söndagsmorgonen skedde en trafikolycka med ett rådjur. Ingen människa skadades men rådjuret dog i olyckan. En eftersöksjägare kontaktades för att ta hand om rådjuret.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.