Stal kläder från torkvinda

Uppdaterad
Publicerad

Det har varit en lugn lördag hittills i länet. Polisen rapporterar dock om en del stölder och fylleri.

På Ersboda i Umeå kom det på förmiddagen ett samtal till polisen om en man som gick vingligt och satte sig i en bil och körde iväg. En polispatrull har sökt efter aktuell bil men har inte hittat den.

I Norrböle i Skellefteå rapporterades om en man i en gångtunnel som uppträdde aggressivt och slängde cyklar omkring sig. När polisen kom fram fanns ingen man kvar på platsen.

Vid lunchtid i Hemavan, vid bron över Mortsbäcken, ramlade en kvinna omkull och slog i huvudet då hon var ute och sprang. Räddningstjänsten hjälpte henne till sjukvården.

På Sjömansgatan i Skelleftehamn tog sig en berusad man in på ett gruppboende där han inte hörde hemma. Mannen avvisades från platsen.

På Bäckmansgatan i Klemensnäs, Skellefteå stal någon fräck person kläder från en kvinnas torkvinda. Gärningsmannen ska även ha tagit bensin ur en dunk. Polispatrull åkte till platsen för brottsplatsundersökning.

Liselott Holm

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.