Foto: SVT Design

45-åringens offer: ”Jag mår åt helvete”

Uppdaterad
Publicerad

Den kvinna från Kramfors som ska ha misshandlats och frihetsberövats av en 45-årig man berättar nu för SVT Nyheter hur det gick till.

– Han låste in mig och lät mig inte komma ut, säger kvinnan.

SVT Nyheter Västernorrland har tidigare skrivit om händelsen där en man i femtioårsåldern står misstänkt för att ha frihetsberövat, misshandlat och försökt mörda en kvinna från Kramfors.

Kvinnan kan nu berätta för SVT att hon varit ytligt bekant med den 45-årige mannen. Hon vill inte gå in på detaljer kring bekantskapen, men hon berättar att hon låtit mannen sova på hennes soffa eftersom han inte haft någonstans att bo.

– Jag har inget förhållande med honom eller något sånt, säger kvinnan. 

Dessutom berättar kvinnan att hon ”mår åt helvete”, efter att mannen ska ha låst in henne i hennes bostad, och inte låtit henne komma ut.

Slängde henne i brandsläckaren

Kvinnan är i stunden uppskakad och på väg till sjukhuset för att kolla sina blånader.

Hon berättar att hon till följd av misshandeln fått ”blåmärken överallt” , och ett”djupt jack i huvudet”.

– Jag blev inkastad i en brandsläckare, svarar kvinnan när SVT frågar varför hon har ett jack i huvudet.

Kvinnan vill i nuläget inte säga hur hela händelsen startat eller hur hon känner mannen. Hon berättar att hon vill återhämta sig.

– Jag hoppas jag får tillbaka någon form av liv, efter det här, säger kvinnan. 

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.