• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Nordmaling i Nordmalings kommun, Västerbottens län. Det brinner i en villa i centrala Nordmaling med kraftig rökutveckling som följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Västerbotten.

Boxningsklubbens starke man är kvinna

Uppdaterad
Publicerad

SUNDSVALL Hon är kort, späd och 73 år gammal. Men det är ändå hon som håller koll på alla testosteronstinna killar i Sundsvalls Boxningsklubb.

Birgitta Starrin har vunnit flera utmärkelser för sitt ledarskap, och som ordförande för Sundsvalls Boxningsklubb. Men att det skulle vara boxning hon skulle ägna sig åt kunde hon aldrig tro för 25 år sedan.

-Jag trodde att det bara var gangsters som höll på med boxning. Men så kom jag ner hit och blev så otroligt väl bemött, och då var jag fast direkt, säger hon.

Se hela intervjun ovan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.