Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Under onsdagen kallades polis till Bredsand med anledning av ett misstänkt grovt brott. I videon ovan kan du se mer från misstänkta brottsplatsen och höra mer om ärendet från Josefine Perming Tengqvist, chef på grova brott hos polisen. Foto: SVT

Polisen om våldsdådet i Bredsand: ”Vi ser det som en isolerad händelse”

Uppdaterad
Publicerad

Under onsdagsmorgonen kallades polis till Bredsand i Sundsvall gällande ett misstänkt grovt brott. Fem personer, fyra män och en kvinna, har anhållits och blivit delgivna misstanke om försök till mord.

Josefine Perming Tengqvist, chef för grova brott hos polisen, berättar att de inblandade är kända hos polisen sedan tidigare men vill inte gå in på i vilka sammanhang.

– Vi ser inga direkta kopplingar till några nätverk eller nätverkskriminella, säger Josefine Perming Tengqvist till SVT Nyheter Västernorrland.

I videon kan du se fler bilder från brottsplatsen i Bredsand och höra Josefine Perming Tengqvist om brottsoffrets skador.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.