Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video

Webbläsaren stöds inte

SVT stödjer inte uppspelning i din webbläsare. Vi rekommenderar därför att du byter till en annan webbläsare.
Vanliga eller ovanliga vardagsbilder – mejla dina bilder till oss! Foto: SVTVisa alla (2)
Visa alla (2)

Corona-vardag i Västernorrland – mejla dina bilder till oss!

Uppdaterad
Publicerad
Vi vill se vad ni gör hemma eller var ni än befinner er i den här speciella tiden vi lever i. Mejla era bilder till: vasternorrland@svt.se

Skriv ditt namn och en förklarande bildtext när du skickar in bilden. Vi behöver veta datum och plats, och gärna även telefonnummer så vi kan nå dig.

Det är viktigt att vi får veta vem som tagit bilden, då vi gärna vill att fotografens namn ska synas i vårt nyhetsflöde. Om du inte vill att ditt namn publiceras så är det också okej. Meddela i mejlet hur du vill ha det.

Du som tar bilder ansvarar också för att informera människor som förekommer på din bild, att du avser skicka bilden till SVT, så att det är okej för dem.

När du skickar bilder så upplåter du den för en icke-exklusiv rätt för SVT att fritt använda bilden i SVT:s verksamhet samt framställa exemplar av bilder.

Här kan du läsa mer om det:

https://www.svt.se/nyheter/bildvillkor

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer

Coronaviruset i Västernorrland

Mer i ämnet