Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Hör Erik Olsson, grundare av Erik Olsson fastighetsförmedling om satsningen i Sundsvall. Foto: Abdullatif Haj Mohammad

Mäklarjätte satsar på Sundsvalls bostadsmarknad

Uppdaterad
Publicerad

Nu blir Sundsvallsmäklaren Hoome mäkleri en del av Erik Olsson fastighetsförmedling. Samarbetet ska leda till en expansion över norrlandsregionen med fler anställda mäklare.

I ett försök att bli marknadsledande i Sundsvall och Timrå gör mäklarfirman, som redan etablerat sig i ett 30-tal svenska städer, nu en mångmiljonsatsning på Sundsvalls bostadsmarknad. Tanken är att framöver också expandera från Umeå till Söderhamn och även i Härjedalsfjällen.

Varför Norrland?

– Det är först och främst vår hemmaplan, men vi tycker att det är lite outforskat här uppe och vi tror stenhårt på att det finns en jättepotential här uppe, säger Felix Krantz fastighetsmäklare & ägare av Hoome mäkleri. 

Kommer det bli fler anställda? 

– Absolut, vi hoppas nog att vi kan öka till det dubbla på ett års sikt, säger Erik Olsson, grundare Erik Olsson fastighetsförmedling.

Hör två av delägarna berätta om satsningen i klippet ovan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.