Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Elias Milton trillade ner för slalombacken på Södra berget. Det hela fångades på film av flickvännen Ida Jansson – se hans åk i videon. Foto: Sara Carlzén

Romantiska dejten fick oväntad start – se när Elias glider ner för slalombacken i Sundsvall: ”Gick fan inte att stoppa”

Uppdaterad
Publicerad

Ett felsteg och det var kört. Elias Milton drattade på ändan och gled ner för hela slalombacken vid Södra Berget – precis innan en middagsdejt med sin flickvän på alla hjärtans dag.

– Det blev lite konstig stämning. Men jag ställde mig upp och tänkte, det var ändå ganska kul. Jag skulle göra om det om jag fick chansen, säger han.

På Alla hjärtans dag hade Elias Milton och hans flickvän Ida Jansson bokat middagsbord på Södra berget i Sundsvall. Några timmar innan bokningen ville de se på utsikten och valde därför att ställa sig vid toppen av slalombacken. Han berättar att det var ganska halt på backen.

– Tanken var väl att vi skulle få en fin bild med utsikten och prova kliva på snön lite, men halt var det i alla fall.

Filmades av flickvännen

Elias Milton halkade till och började glida ner för backen och hans flickvän lyckades filma hela händelsen med telefonen. Videon har blivit viral och delats på Instagramkontot Sverigesroligastevideor där den under lördagen hade setts av drygt 11 500 personer.

Han berättar att han var lite rädd fastän han tyckte att det var roligt. Han försökte att stoppa åkningen, men det gick verkligen inte.

– Det är klart att man tittar tillbaka på det som en rolig händelse och i och med att det gick så bra så ångrar jag ingenting, säger han.

Kolla videon ovan för att se Elias ofrivilliga åk i slalombacken.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.