År 2006 kommer Kader Bencheref till Sverige som asylsökande, och placeras på flyktingförläggningen i Sidsjö i Sundsvall.
Senare samma år häktas han misstänkt bland annat för fyra försök till våldtäkt. Han döms senare till tre års fängelse.
De brutala våldtäktsförsöken utförs under en och samma kväll i Södermalms- och Sidsjöområdet.
Längst i Europa
Bencheref har efter avtjänat straff suttit i förvar i drygt åtta år i väntan på utvisning.
– Enligt de uppgifter jag har finns det ingen person i Europa som suttit längre i förvar än min klient, säger Bencherefs advokat Ignacio Vita till SVTs Uppdrag granskning.
Skälet till att utvisningen inte har kunnat genomföras är osäkerheten kring Bencherefs härkomst.
Tas inte emot
De svenska myndigheterna har försökt utvisa honom till Marocko, men Marocko tar inte emot honom.
Och själv säger Kader Bencheref till Uppdrag granskning att han är från Algeriet efter att först ha hävdat att han är från Västsahara, att han slagits för landets självständighet från Marocko och därför hotas av dödsstraff om han skickas dit.
Men Migrationsverkets och polisens avsikt är fortfarande att Bencheref så småningom ändå ska kunna utvisas till Marocko.
Flyttas runt
Under den långa tiden i förvar har Kader Bencheref flyttats runt på de svenska kriminalvårdsanstalterna. Han har också under perioder vårdats inom rättspsykiatrin; bland annat har han suttit på rättspsyk i Sundsvall i fem omgångar.
Bencheref flyttas ständigt runt mellan anstalter och vårdinrättningar i enmånadsintervaller.
Orsaken till det är hans dåliga psykiska hälsa och hans våldsamma och oberäknerliga beteende mot personalen.
Han är också dömd för att ha slagit, sparkat och bitit anställda inom Kriminalvården.
”Udda och extremt aggressiv”
I en dom i Ångermanlands tingsrätt från 2014, där en vårdare friades från misstankarna om våld mot Bencheref, beskrivs hans status så här:
”Under de år Kader Bencheref vistats inom Kriminalvården har han varit sällsynt våldsam och rapporterats för ett exceptionellt stort antal misskötsamheter företrädesvis våld och hot mot personalen. Kader Bencheref har ett mycket udda, extremt aggressivt, konfliktsökande och utåtagerande beteende.”
Rigoröst kring toabesök
Bara toalettbesöken är rigorösa procedurer enligt rättens dom:
”I korthet gäller följande vid cellöppning och toalettbesök. Fyra personer ska delta varav minst en av personerna ska bära OC-spray, en typ av pepparspray.
Var och en av de fyra personerna ska ha en given roll och ansvarsområde. De fyra personerna som ska delta ska ikläda sig overaller, hjälm med visir samt vadderade underarmslånga skyddshandskar.”
En och en halv månad på sig
”Inför cellöppningen eller toalettbesök ska samtliga delta i ett s.k. utsättningsmöte. Vid mötet ska genomgång ske av vilka rutiner som gäller, vilken roll var och en ska ha, vad som ska göras samt hur det ska utföras.”
Enligt det senaste beslutet från Migrationsdomstolen har nu polisen en och en halv månad på sig att försöka få Bencheref utvisad. Den 27 februari upphör utvisningsbeslutet att gälla.
I kvällens Uppdrag granskning i SVT1 klockan 20.00 ser du mer om Kader Bencherefs fall.