Trafikolycka på Sundsvallsbron

Uppdaterad
Publicerad

Strax efter kvart över fyra inkom ett larm om en trafikolycka på Sundsvallsbron. Enligt Trafikverket rör det sig om en trafikolycka mellan flera fordon, en lastbil ska vara inblandad.

Enligt Räddningstjänsten handlar det om en påkörning bakifrån, skadeläget är ännu oklart då Räddningstjänsten är påväg. Enligt information från Trafikverket kan man ta sig förbi olyckan men meddelar att det kan finnas risk för begränsad framkomlighet.

Uppdatering:

Trafikverket har sänkt hastigheten på bron för att underlätta för trafik och räddningspersonal, men det uppges inte vara någon allvarlig olycka enligt Räddningstjänsten.

– Det verkar inte vara några personskador, de tittar till de två personer som färdades i vardera fordon. Enligt uppgift ska det ha varit lastbilen som kört på personbilen bakifrån, säger Thomas Åslin på Räddningstjänsten.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.