Victor Olofsson till Frölunda

Uppdaterad
Publicerad

Modos stjärnspelare Victor Olofsson har skrivit på för Frölunda enligt klubbens hemsida.

I fredags deppade han över förlusten mot Leksand i SHL-kvalet, nu går forwarden Victor Olofsson vidare från Modo till Frölunda. Det bekräftas på Frölundas webbsida där det framgår att Olofsson skrivit på ett tvåårskontrakt med klubben.

– Victor är en jättetalang och han har haft en bra säsong. Han har varit ledande i sitt lag, beskriver Frölundas sportchef Fredrik Sjöström värvningen på klubbens internetsida där även Victor Olofsson uttalar sig om värvningen:

Modo-kval

– Det tog ett tag att förstå vad som hände, men nu är det dags att gå vidare och jag är riktigt laddad för att testa något nytt, säger 20-åringen och förklarar varför han har skrivit på ett tvåårskontrakt med Frölunda Indians:

– Det är en grym klubb och en möjlighet för mig att ta ytterligare ett kliv i karriären. Frölunda har visat att dom kan utveckla spelare.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Modo-kval

Mer i ämnet