Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
– Jag började som 20-åring med en Cadillac och jag är fortfarande trogen, säger bilträffsveteranen Louise Eriksson. Foto: Iris Tiitto/SVT

Besökaren Louise har varit på Summer Meet i 39 år: ”En stor del av mitt liv”

Uppdaterad
Publicerad

Nu är Summer Meet igång igen i Västerås och en som har stenkoll på bilträffen är Louise Eriksson. Hon har varit med som besökare sen 1984.

– Jag var 20-år fyllda och hade precis köpt min första amerikanare. Det här var den första träffen jag var på. Det är väldigt speciellt och har varit en stor del av mitt och min familjs liv, säger hon.

På Johannisbergs flygfält har bilentusiasterna rullat in sedan i torsdags. Nytt för i år och den stora snackisen ute på fältet är att varken finbilscruisingen eller spontancruisingen blir av i år.

Summer Meet 2023

– Det är synd att fincruisingen inte blir av. Det har varit otroligt mäktigt tidigare och absolut en av höjdpunkterna, säger Louise Eriksson.

Hör Louise Eriksson berätta om sin Cadillac från 1959 när hon åker runt på fylgfältet i klippet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Summer Meet 2023

Mer i ämnet