Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
I klippet besöker SVT gården utanför Västerås och reporter Hanna Eklund berättar vad en av de skrivna på adressen tidigare är dömd för. Foto: Robert Gustavsson

Misstänkt för mord på gård utanför Västerås släppt

Uppdaterad
Publicerad

Den kvinna som suttit häktad misstänkt för mord efter att en man hittats död på en gård utanför Västerås har släppts. Enligt åklagaren kvarstår dock misstankarna mot henne.

Åklagare och polis har varit och är förtegna om omständigheterna kring fallet.

– Utredning pågår och är i ett tidigt skede. Jag kan därför inte lämna ytterligare information eller kommentera omständigheterna närmare, har åklagaren Camilla Jegerhjelm kommenterat.

Den sjätte december anhölls en person misstänkt för brottet, hon häktades sedan skäligen misstänkt för mord under den gångna helgen. Den döde är hennes sambo.

Kvinnan har hela tiden nekat till brott. Under torsdagen berättar åklagaren Camilla Jegerhjelm att kvinnan släppts på fri fot men att misstankar mot henne kvarstår.

Under veckan ska en obduktion fastställa hur den avlidne mannen död.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.