VSK:s Ted Bergström. Foto: Daniel Gustafsson

Guldbygget VSK fortsätter

Uppdaterad
Publicerad

De vann World cup och de tog hem SM-guldet till Västerås i lördags – nu fortsätter lagbygget VSK Bandy.

Det har varit en del nytt både på och vid sidan isen för VSK Bandy i år. Tränaren Michael Carlsson tog befälet för första gången – och kunde summera säsongen med total succé efter SM-guldet och World cup-segern.

Men anfallsstjärnan Johan Esplund, som blev utnämnd till årets spelare vid bandygalan, ser ut at vara på väg bort från klubben.

VSK bandy

Esplund har sålt sitt radhus i Västerås och bandysnacket gör gällande att han med stor sannolikhet kommer att spela i Villa Lidköping nästa säsong.

Vem som kommer att fylla det eventuella tomrummet efter skyttekungen är oklart, men VSK har visat intresse för Edsbyns Simon Jansson.

Klart är däremot att anfallaren Ted Bergström kommer fortsätta i den grönvita tröjan. Och det länge sedan han skrivit på ett något ovanlig 2+1 årskontrakt.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

VSK bandy

Mer i ämnet