Efter konfrontationen: Sugardaddyn ville stoppa publiceringen – har fru och barn

Publicerad

En tid efter att SVT konfronterat sugardaddyn hör den 32-årige mannen av sig till reportern.

Han vill inte att vi publicerar intervjun, men berättar också mer om hur det är att sugardejta och vad tjejerna skriver till honom.

Det är ett långt mejl. Han jämställer sugardejting med “vanlig” dejting. Enligt honom är det som vilket förhållande som helst där den ena parten är rik, medan den andra har det sämre ställt ekonomiskt.  

Sugardaddyn skriver i mejlet att många av kvinnorna vill sälja nakenbilder eller ha sex mot ersättning, något han ser som prostitution. Själv hävdar han att han vill gå på flera dejter innan det skulle leda till någon form av intimitet.

Sugardejting

Det trots att mannen i konversation med SVT:s fejkade profil ”Ebba” berättat att han vill ha en intim relation och att ingen hittills blivit missnöjd med ersättningen.

I klippet får du höra mer om hur han ser på sugardejting.

Vad är en sugardaddy?

En sugardaddy är oftast en medelålders och välbärgad man som söker tjejer för sällskap. I många fall handlar det om att tjejerna får erbjudanden om att få pengar eller gåvor för att utföra sexuella tjänster.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Sugardejting

Mer i ämnet