Alexander ”The Mauler” Gustafsson. Foto: Bildbyrån

The Mauler hyllas i hemstaden: ”En ambassadör för Arboga”

Uppdaterad
Publicerad

Efter påtryckningar från boende i Arboga kommer kommunen att uppmärksamma MMA-profilen Alexander Gustafsson, även känd som The Mauler, för hans sportsliga insatser och sitt ambassadörskap för hemstaden.

Kampsportaren kommer att få utmärkelsen på isen i samband med IFK Arboga Hockeys hemmamatch den 19 januari. The Mauler ser själv fram emot det.

– Det känns väldigt kul att få en utmärkelse och att det visas uppskattning för jobbet jag gjort. Jag vill redan nu skicka ett stort tack till alla fans i Arboga, säger Alexander Gustafsson.

– Vi vill uppmärksamma honom för hans sportsliga insatser och tacka för att han under sin karriär har varit en ambassadör för Arboga, sin hemkommun. Vi vill även passa på att önska honom lycka till i framtiden, säger Tobias Gillberg, näringslivschef i Arboga kommun.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.