• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Södertälje i Södertälje kommun, Stockholms län. Det brinner i en industrilokal med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Stockholm.

Foto: SVT/SDI

Båda förbundskaptenerna i futsal slutar

Uppdaterad
Publicerad

Båda förbundskaptenerna för de svenska dövfutsallandslagen slutar, det meddelade Svensk Dövfutsal på sociala medier i helgen.

Belan Zengana har varit förbundskapten för damlandslaget sedan 2015, och Miguel Lorca var assisterande förbundskapten från 2017, och hade huvudansvaret för herrlandslaget sedan 2018.

Enligt Svenska Dövidrottsförbundet hade de båda utgående kontrakt som inte förlängts.

Ny förbundskapten för damlandslaget presenteras inom kort, och rekrytering av ny förbundskapten för herrarna inleds under de kommande veckorna.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Teckenspråksvärlden

Mer i ämnet