Foto: TT/SVT

European Deaf Golf Open Championships 2021 är inställt

Uppdaterad
Publicerad

European Deaf Golf Open Championships 2021 är inställt. Orsaken är coronapandemin.

Med knappt två veckor kvar till sista anmälningsdagen den 30 april håller Coronaviruset fortfarande Europa i ett järngrepp. Vaccineringen har inte gått så fort som det förutspåddes i vintras, och många länder är fortfarande nedstängda på obestämd tid. Ingen vet heller när restriktionerna börjar lättas upp och man kan resa fritt inom Europa igen. Därför har Organisationskommittén tagit beslutet att ställa in EDGOC 2021. Det skriver Organisationskommittén för EDGOC 2021 på sin Facebooksida.

– Självklart är vi mycket besvikna över att det inte gick att genomföra tävlingen och att vi inte fick chansen att visa upp PGA Sweden Nationals fina golfbana. Men vi hoppas att pandemin snart är över och att det blir ett EDGOC någon gång i framtiden igen, skriver EDGOC 2021 Organisationskommitté.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Teckenspråksvärlden

Mer i ämnet