Malmö FF mästare för 20:e gången

Malmö FF är åter svenska mästare. Laget vände underläge i Norrköping till seger med 3-1 och säkrade sitt 20:e SM-guld med tre omgångar kvar av allsvenskan.

När slutsignalen gick stormade MFF-fansen planen och jublade med spelarna  lättade, efter en match som inte alls började bra för dem som hoppades på guldfest.

Seger krävdes för att Malmö FF ska säkra SM-guldet med tre omgångar kvar. Men matchen började med en kalldusch för MFF när David Moberg Karlsson gjorde 1-0 för Norrköping redan i nionde minuten. MFF darrade i första halvlek men kom ut i andra halvlek med ny beslutsamhet.