Gå direkt till textinnehållet
Nyheter
Lokalt
Blekinge
Dalarna
Gävleborg
Halland
Helsingborg
Jämtland
Jönköping
Norrbotten
Skåne
Småland
Stockholm
Södertälje
Sörmland
Uppsala
Värmland
Väst
Västerbotten
Västernorrland
Västmanland
Örebro
Öst
Sport
SVT Play
Barn
Tv-tablå
Alla program
Om SVT
Kolibakterier i livsmedel
Detta är en arkiverad sida som inte längre uppdateras. Det kan finnas nyare artiklar i ämnet på svt.se.
Allt om:
Kolibakterier i livsmedel
|
3
artiklar
mars 2013
Ingen vet hur bakterierna hamnat i Ikeas tårtor
”Vi undersöker nu hur de hamnat där”
Expert: Bakterien oftast ofarlig
Bara vissa kolibakterier är farliga
Tårtor från Ikea stoppades i Kina
Tillverkades av Almondy i Göteborg