Döda möss och spillning – nu hotas Bollnäsrestaurang av viteAnmärkningar under flera somrar • Lyckas inte städa lokalen ordentligt
45 sekRestaurangchefen om extratimmen: ”Får mota bort folk från dörren”Blandade erfarenheter av öppettiderna – så har de gått för krögarna
48 sekStina, 24, gillar att krogarna får ha öppet längre”Ger liv åt staden” • Så tycker Eskilstunaborna
1 minKrogarna får ha öppet till 03 – polisen missnöjd: ”Mer slagsmål”Kommunen ville minska bråken med splittrad hemgång
1 minDe öppnar samisk restaurang i Åsele – vill lyfta fram kulturenÄgaren Lina: ”Vill leva på det här”
Ska driva restaurang i Vattenborgen – krävs på halv miljonUpphandlingschefen: ”En liten risk finns det ju alltid”
1 minFråga-svar · Det händer när du dricksar på krogen – experterna svararBranschkunniga svarar på tittarnas vanligaste frågor om dricks