Natalie Carrion vann Västerbottens final i P4 Nästa med låten ”Satellite”. Foto: Steffen Renklint/Sveriges Radio

Natalie Carrion vann Västerbottens P4 Nästa

Uppdaterad
Publicerad

I fredags vann Natalie Carrion finalen av P4 Nästa Västerbotten med låten ”Satellite”.

Hon fick flest röster av både juryn och lyssnarna.

– Det här betyder så otroligt mycket för mig, säger hon.

Det var i fredags som länsfinalen av P4 Nästa Västerbotten avgjordes och Natalie Carrion tog hem tävlingen med låten ”Satellite”.

– Det här betyder så otroligt mycket för mig. Musiken är så mycket mer än att stå på en scen och sjunga för folk, sa hon i segertalet, rapporterar P4 Västerbotten.

På sin Instagram har Carrion utvecklat sin tankar om segern.

”Jag vill fylla på sommaren med konserter, spelas på fler nationella radiokanaler, landa på svensktoppen, en dag bli nominerad till P3-guld, Grammis, spela på Nobelmiddagen, Allsång på Skansen, Gröna Lund och Melodifestivalen. Vidare så vill jag fylla arenor över hela världen. Det är dit jag är på väg, jag ska bara hitta vägen fram”, skriver hon.

Natalie Carrion var i påskas programledare för den samiska melodifestivalen. I början av mars var hon dessutom med och hyllade Fredrik Kempe i Melodifestivalen när hon bjöd på en tolkning av Jon Henrik Fjällgrens ”Norrsken (Goeksegh)”.

Den 29 maj är det Norrbottens tur att utse sin vinnare och där är Ella Sikku en av finalisterna.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Natalie Carrion hyllade Fredrik Kempe i Melodifestivalen. Foto: SVT

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.