Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Foto: SVT

Engagerad i politiken – eller bara ett sätt att göra karriär?

Uppdaterad
Publicerad

Panelsamtal med författarna till antologin ”Vad hände?!”

I antologi ”Vad hände?! Från engagemang till karriärister – en bok om partipolitikens förfall” har tankesmedjan Fores låtit olika personer skriva om hur ett minskat politiskt engagemang i slutändan påverkar demokratin.

Medverkande: Lena Mellin, fristående kolumnist Aftonbladet, Lars Stjernkvist, tidigare kommunstyrelsens ordförande i Norrköping 2010–2020, samt tidigare partisekreterare (S), Christer Nylander, tidigare riksdagsledamot (L) 2002–2022, tidigare ordförande i kulturutskottet 2018–2022, samt ledamot i Fores styrelse, en av författarna i antologin, Jan Scherman, tidigare vd TV4 och olika chefsbefattningar Aktuellt, Ekot, SVT Norrköping samt mångårig journalist, en av författarna i antologin, och Ulrica Schenström, vd Fores och en av författarna i antologin

Moderator: Anna Willman, Fores

Arrangör: Forum. Från 22/1

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.