Hur ska ledarskapet formas?

Uppdaterad
Publicerad

Hela branscher omvandlas och människor förväntningar förändras.

Samtal kring vilket ledarskap och vilken innovationskraft som behövs framåt för att skapa den utveckling som gagnar oss alla. Hela branscher omvandlas ständigt och människors förväntningar förändras. Nya typer av tjänster skapas, nya affärsmodeller föds och gamla dör. Hur ska ledarskapet formas som kan hantera en förändrad värld i utveckling?

Medverkande: Ishtar Touailat, serieentreprenör, investerare och föreläsare, Joakim Jansson, medgrundare, föreläsare och ansvarig för DigJourney tools, DigJourney, Niklas Huss, innovations- och transformationscoach, fd innovationschef Länsförsäkringar samt tidigare ansvarig för utvecklingen av Skatteverkets framtida processer och tjänster, Heaven Bereket, entreprenör och prisnominerad ledare, och Annelie Gullström, AMF.

Moderator: Katarina Pietrzak

Samtalet är en del av Digital@Idag, en årlig och nationell temadag om digitaliseringens möjligheter och utmaningar.

Arrangör: Digital Idag

Nyfiken på kommande sändningar? Prenumerera på Forums tablå

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.