Ryssland ett år efter kriget

Uppdaterad
Publicerad

Ett samtal om vad Ryssland är för land i dag, ett år efter den fullskaliga invasionen av Ukraina. Vad vet och tycker befolkningen om kriget? Och hur har kriget mot Ukraina förändrat landet?

En panel med Rysslandsexperter diskuterar landets politik, ekonomi och kultur. Enligt paneldeltagarna har landet påverkats.

– Ryssland har stora utmaningar. Så länge kriget pågår och Putin sitter där han sitter, så är ju det här en permanent  försämring av den ryska ekonomin, säger Torbjörn Becker, chef för Östeuropeiska institutet på Handelshögskolan.

Med Carl Fridh Kleberg, utrikesreporter SVT, Maria Person Löfgren, Rysslandkorrespondent Sveriges Radio, Stefan Ingvarsson, analytiker, Centrum för Östeuropastudier, Torbjörn Becker, chef för Östeuropeiska institutet på Handelshögskolan.

Samtalet modereras av Jonas Löfvenberg, redaktör vid Utrikespolitiska institutet.

Arrangör: Centrum för Östeuropastudier och Utrikespolitiska institutet. Från 14/3.

Nyfiken på kommande sändningar? Prenumerera på Forums tablå

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.