Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Foto: SVT

Skydd mot framtida hot

Uppdaterad
Publicerad

Under Swedish Security Forum får deltagarna ta del av världsledande expertis i frågor som är av avgörande betydelse för den europeiska säkerhetsordningen och det internationella försvarssamarbetet samt utbyta idéer i ett informellt sammanhang.

Säkerhets- och försvarsföretagen, SOFF, arrangerar Swedish Security Forum ´23 för diskussion om Sveriges säkerhets- och försvarspolitik.

I det här samtalet diskuteras hur en balans mellan försvarsförmågan i dag och förmågan att möta framtida hot kan se ut, vilka förutsättningarna som finns och vilken typ av förmågor som behövs framöver, samt hur samverkan internationellt och samverkan inom totalförsvaret kan ske för att uppnå tillräcklig motståndskraft.

Medverkande: Micael Bydén, ÖB, Oscar Jonsson, forskare Försvarshögskolan, och Tommy Gustafsson-Rask, vd BAE Systems Hägglunds.

Arrangör: Säkerhets- och försvarsföretagen. Moderator: Katarina Tracz

Från 19/6

Nyfiken på kommande sändningar? Prenumerera på Forums tablå

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App Store
Ladda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.