Flera skjutna i skottlossning i New Orleans

Uppdaterad
Publicerad

En skottlossning har inträffat i centrala New Orleans, USA, rapporterar NBC News. Flera personer har blivit skjutna och två är allvarligt skadade, uppger polisen.

Skottlossningen inträffade på den populära turistgatan Canal street i centrala New Orleans under natten till söndagen, rapporterar NBC News med hänvisning till polisen. Elva personer har blivit skjutna, varav två personer är allvarligt skadade, uppger polisen för den lokala nyhetssajten nola.com

Polisen i New Orleans uppger på sitt Twitter-konto att en person har tagits in på förhör. Men polisen betonar att det är oklart hur, eller ens om personen är inblandad. Ingen är gripen för skottlossningen.

Skottlossningen inträffade i de populära franska kvarteren där många människor rör sig, särskilt denna helg då en årlig amerikansk fotbollsmatch gick av stapeln i staden under Thanksgiving-helgen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.