Post Malones plan kunde nödlanda säkert och stjärnan tackade för stöder i sociala medier efteråt. Foto: TT

Flygplan tvingades nödlanda efter att två hjul punkterats – stjärnan Post Malone ombord

Uppdaterad
Publicerad

Ett flygplan som lyfte i New Jersey, USA tvingades nödlanda efter att två hjul punkterats vid start. Enligt uppgift ska världskände rapparen Post Malone vara ombord på privatjeten.

Det var när planet lyfte från flygplatsen i New Jersey punkterades två hjul, men efter tre timmar i luften kunde planet nödlanda säkert i New York.

16 personer var ombord planet, och den världskände rapparen Post Malone var en av dem.

Strax efter att planet lyft märkte piloten vad som inträffat och cirkulerade ovanför flygplatsen i ungefär tre timmar innan planet dirigerades om till en annan flygplats norr om Manhattan, där det nödlandade säkert. På flygplatsen stod brandbil, polis och ambulans redo, och efter landningen lämnade fem ambulanser flygplatsområdet med sirenerna på.

”Jag har landat, hörrni. Tack för era böner. Kan inte fatta hur många här som önskade mig död. Fuck you, inte i dag”, skriver Malone på Twitter.

I samtal med TMZ berättar han att han var flygrädd redan innan tisdagens resa.

– Vi var ett jäkla team ombord, och nu är vi här, på jorden, säger han i klippet och ser lättad ut.

Planet skulle ursprungligen åka till England. Post Malone har en bokad spelning i närheten av London i helgen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.