Se hur fåret Frida avbryter intervjun med modellen Isabella Rossellini under inspelningen av Skavlan. Foto: Skavlan/SVT

Här avbryts Fredrik Skavlans intervju med Isabella Rossellini – av ett får

Uppdaterad
Publicerad

När Fredrik Skavlans intervju med fotomodellen och skådespelaren Isabella Rossellini skulle spelas in från hennes farm på Long Island utanför New York blev deras videosamtal plötsligt avbrutet.

Ett får började knuffa på kameran så att den stängdes av.

Det här är absurt! utbrister programledaren Fredrik Skavlan i programmet.

Isabella Rossellini tog nyligen emot Stockholm filmfestivals hederspris. I Skavlan medverkar hon för att prata om USA-valet, sin farm och sin familj. Men mitt under intervjun med Fredrik Skavlan knuffades kameran ner av Rossellinis får, Frida Kahlo, som bor på farmen.

– Hon är inte van vid att se en kamera i trädgården, så hon tryckte nosen mot den för att lukta och råkade stänga av den. Jag ber så mycket om ursäkt, säger Isabella Rossellini i programmet.

Se hela intervjun med Isabella Rossellini i Skavlan som sänds fredagen den 27 november klockan 21.00 i SVT1 eller från klockan 17.00 samma dag på SVT Play.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.