Lady Gaga Foto: TT

Här faller Lady Gaga av scenen

Publicerad

Under ett uppträdande i Las Vegas föll Lady Gaga av scenen när hon dansade med en person ur publiken. När hon hoppade upp i hans famn tappade han balansen och de föll handlöst ner i publikhavet.

Efter fallet återvänder Lady Gaga upp på scenen och fortsätter föreställningen som om inget hade hänt och framförde Million Reasons med mannen vid sin sida.

–Det är fantastiskt. Vi älskar varandra så mycket att vi föll från den jävla scenen. Vi föll i varandras armar. Vi är som Jack och Rose från Titanic. Jag antar att vi borde dricka lite te efter det här, sa hon till publiken.  

Lady Gaga fick inga skador men publiken var oroliga för hennes hälsa då hon lever med fibromyalgi, ett tillstånd som bland annat kan orsaka smärta över hela kroppen, skriver BBC.  

Efter händelsen fick Lady Gaga trösta mannen som hon dansat med på scenen.  

–  Allt är ok. Det enda som inte är okej är att vi behöver några trappor till den här jävla scenen så jag kommer upp igen, sa hon. 

Det är inte första gången Lady Gaga varit med om olyckor på scen. 2013 var hon tvungen att avbryta sin turné ”Born This Way” efter att hon bröt höften. 

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.