• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Nordmaling i Nordmalings kommun, Västerbottens län. Det brinner i en villa i centrala Nordmaling med kraftig rökutveckling som följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Västerbotten.

Källa: Trumps rådgivare rekar om Putinmöte

Uppdaterad
Publicerad

USA:s nationella säkerhetsrådgivare John Bolton planerar att besöka Moskva, bekräftar Kremls talesperson Dmitrij Peskov.

– Vad vi vet kommer en sådan resa faktiskt att äga rum, säger Peskov vid en presskonferens.

Syftet med resan är att rekognoscera inför ett möjligt möte mellan USA:s president Donald Trump och hans ryske kollega Vladimir Putin, uppger den ryska nyhetsbyrån Interfax, med hänvisning till källor i Washington.

Det har tidigare spekulerats om att Putin och Trump kan komma att ses på tu man hand i Europa i samband med Natos möte i Bryssel i mitten av juli.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.