• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Vaggeryd i Vaggeryds kommun, Jönköpings län. På grund av en brand i avfallsanläggning strax norr om Vaggeryds tätort, med kraftig rökutveckling, uppmanar räddningsledaren alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Jönköping.

Under tisdagseftermiddagen pågick en polisinsats på Kastrups flygplats i Köpenhamn. Senare meddelade polisen att avspärrningarna hävts. Foto: Johan Nilsson/TT

Avspärrningarna hävda på Kastrup

Uppdaterad
Publicerad

En polisinsats pågick under tisdagseftermiddagen på Kastrups flygplats i Köpenhamn.

Strax före 16-tiden meddelade polisen att inget misstänkt hittats och att avspärrningarna hävts.

Polisen i Köpenhamn ryckte ut till Kastrup på tisdagseftermiddagen för att undersöka ”misstänkta omständigheter”.

Enligt flygplatsen handlade det om att ett misstänkt föremål hittats vid säkerhetskontrollen, som tillfälligt stängdes. Strax före 16-tiden meddelade polisen att de var klara med sina undersökningar.

”Inget misstänkt hittades. Vi har därför hävt avspärrningarna vid säkerhetskontrollen så att resenärerna kan ta sig vidare igen”, skriver Köpenhamnspolisen på X.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.