Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Tre kvinnor har hittats döda i ett hus utanför London. Foto: Jacob King/AP

Tre kvinnor döda i London – misstänkt man gripen

Uppdaterad
Publicerad

Den man som jagats av brittisk polis, misstänkt för tre kvinnors död, har nu gripits. Mannen, som man trodde var beväpnad med armborst, har sökts av polisen sedan tisdagskvällen.

De tre kvinnorna, som under tisdagskvällen hittades allvarligt skadade i ett hus i Bushey, nordväst om London, avled efter räddningsförsök på platsen.

På onsdagen meddelar BBC att kvinnorna, som är släkt med varandra, är anhöriga till en av deras anställda. I nuläget tror man att den misstänkte var känd av offren.

Gripen efter ett dygn

Mannen som misstänks för trippelmordet söktes under ett dygn innan polisen kunde gripa honom i norra London. Polisen befarade att mannen var beväpnad med armborst och uppmanade allmänheten att inte närma sig honom.

– Efter omfattande sökarbete har den misstänkte lokaliserats och ingen annan eftersöks i samband med utredningen i nuläget, säger polischefen vid Hertfordshires enhet för grova brott, till BBC.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.