Lotta Edholm (L): ”Vi ska förbättra skolresultaten och ge eleverna arbetsro”

Uppdaterad
Publicerad

Liberalerna i Stockholm går åter igen till val tillsammans med sina allianskamrater. Skolan fortsätter att vara partiets hjärtefråga. Man har som ambition att Stockholm inte ska ha några särskilt utsatta områden till 2025. Men några dramatiska reformer för att åstadkomma detta mål vill man inte se, förändringen måste få ta tid.

För Liberalerna är valfrihet och öppenhet viktiga frågor. Deras vision för Stockholm fokuserar på skolan där man menar att just valfrihet och öppenhet är fundamentala. Lotta Edholm (L) ser även att tryggheten är en viktig del av framtidens Stockholm.

Liberalernas framtidsvision

Liberalerna vill inte bygga något Nobelcenter på Blasieholmen och inte heller ha kvar de lagliga graffitiväggarna runt om i staden. Hör oppositionsborgarrådet svara på frågorna som delar Stockholmspolitikerna.

Val 2018 – #dinröst

Snabbfrågor till L

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Val 2018 – #dinröst

Mer i ämnet