Inlägg om hemlösa pensionärer engagerar

Uppdaterad
Publicerad

Facebook-kartan visar vilka ämnen som engagerar urvalet på plattformen och vilka sidor och grupper som driver diskussionen.

Se vilka ämnen som har spritts på Facebook den senaste tiden och vad det är för utspel och nyheter som döljer sig bakom engagemanget.

Utforska Facebook-kartan här!

  • Pensionerna växer en del på Facebook-kartan. Till stor del beror det på ett Facebookinlägg som ska vara från en organisation som arbetar med hemlösa pensionärer. Inlägget riktar udden mot alla politiker och har plockats upp av sajter som till exempel Newsner. Ett debattinlägg i Aftonbladet från SPF Seniorerna och SKPF Pensionärerna slår också brett mot partierna och har engagerat.
  • Val/regering växer stadigt, kanske inte helt oväntat. Förutom många artiklar om regeringsbildning och opinionsundersökningar sprids till exempel Kjell Bergqvists kändisupprop.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer

Facebook-kartan

Mer i ämnet