Ingredienser

4portioner

  • 10
    sparrispotatisar
  • 15
    gröna sparrisar
  • 20
    blad ramslök
  • 2
    gula lökar
  • 6
    ägg
  • 3dl
    mjölk
  • salt och svartpeppar
  • olivolja

Så lagar du

1. Tvätta potatisen. Skär av ändbitar på sparrisen (spara till granité till yoghurtparfaiten).

2. Skiva lök och svetta mjuk med lite olivolja under lock i en kastrull.

3. Skiva potatis och svetta nästan mjuka i lite olivolja i en stekpanna under lock. Blanda potatis med mjuk lök, skivad sparris och ramslök.

4. Vispa ägg med mjölk, salt och svartpeppar. Slå äggstanning över sparris potatis blandningen och baka i ugn på 175 C tills en innertemperatur på 85 C.

5. Serveras varm som kall med en god syrlig sallad.

Dela det här receptet med dina vänner!