Upphottad gulasch med rostat bröd

Tillagningstid:

Upphottad gulasch med rostat bröd.

Publicerat:

Tillagningstid:

Du kan använda nästan allt typ av bröd, men tunnbröd och knäckebröd funkar toppen. Rosta dem i ugnen på ett bakplåtspapper med lite olja på. Krydda gärna på dem med valfri krydda tillexempel oregano och salt.

Ingredienser

2 portioner

  • 1 burk(ar)
    färdig gulasch
  • 1 burk(ar)
    kantareller, ca 150-200 g
  • 1 msk
    gräddfil
  • 1 tsk
    vitlökspulver
  • 1 tsk
    mald koriander
  • 1 msk
    currypulver
  • 2 msk
    chilisås
  • 1 dl
    kikärtor på burk
  • 1
    gul lök
  • 5 skiva(or)
    inlagd jalapeno

Rostat tunnbröd

  • tunnbröd
  • olja eller skirat smör
  • dina favoritkryddor

Så lagar du