Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Los Angeles Rams Bobby Wagner och Takkarist McKinley tacklar en aktivist. Foto: TT

Här tacklas aktivisten av NFL-spelarna

Uppdaterad
Publicerad

Mitt under NFL-matchen mellan San Francisco 49ers och Los Angeles Rams sprang en aktivist in på planen – och fick till slut en rejäl tackling.

– Jag såg att säkerhetskillen hade lite problem så jag hjälpte till, säger Los Angeles Rams linebacker Bobby Wagner enligt CNN

Det var under första halvlek som en aktivist sprang in på planen innan han till slut togs om hand av bortalaget Los Angeles Rams Bobby Wagner och Takkarist McKinley.

– Han såg ut som att han inte skulle vara på planen. Jag såg att säkerhetskillen hade lite problem så jag hjälpte till, säger Los Angeles Rams linebacker Bobby Wagner enligt CNN

Efteråt tog djurrättsorganisationen Direct Action Everywhere på sig händelsen.

Matchen som spelades under måndagen i San Francisco, Kalifornien, slutade 24-9 till San Francisco som nu har två vinster och två förluster hittills den här säsongen. Även regerande mästaren Los Angeles Rams har 2-2 i matcher.

Se situationen i spelaren ovan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.