Sugen på soffhäng med Pops i mars? Foto: BILDBYRÅN

André Pops auktionerar ut sig själv: ”Onekligen en lite udda idé”

Uppdaterad
Publicerad

Sugen på att äta frukost och titta på Vasaloppet hemma hos André Pops? Då ska du kolla in det här!

– Det är ju onekligen en lite udda idé att bjuda hem en total främling som sällskap i soffan till Vasaloppet, säger Pops.

Är du en person som hellre tittar på Vasaloppet än åker? Är din kompis, ditt barn eller ditt syskon tvärt om? Då är det här helt perfekt för dig.

– Jag tänkte att en lite galen grej ökar chansen att det blir mycket pengar till insamlingen, säger Pops.

André Pops kommer bjuda på frukost hemma hos honom i Stockholm, och dessutom får högsta budare en startbiljett till Vasaloppet 2018 som man kan ge till en ”friluftstokig skidåkande kompis”.

”Magiska scones och blåbärssoppa utlovas”

– Förutom min frus magiska scones så måste det väl bli blåbärssoppa och kaffe antar jag för att hålla energin genom alla nio milen. Våra barn är dessutom duktiga på att göra bacon och scrambled eggs så det kommer bli en oförglömlig frukostbuffé, säger han och fortsätter:

– Men då vill det till att många sätter igång nu och budar så det blir mycket pengar till insamlingen.

Till budgivningen och ta reda på mer om den här!

SVT Sport medverkar även i fler auktioner i samband med Musikhjälpen. Dels kan du bjuda på en auktion där du får se världscupen i Åre plus träffa Vinterstudion och du kan även bjuda på en fotboll signerad av bland annat förbundskapten Janne Andersson och simstjärnan Sarah Sjöström.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.