Isakssons galna räddning på mållinjen

Andreas Isakssons makalösa räddning i andra halvlek blev en stor snackis efter matchen mot Argentina. Målvakten lyckades med en cykelspark rädda Messis lobb på mållinjen.

–Det har jag inte gjort förut, säger Isaksson till TV4.

I den 57:e minuten i andra halvlek fyllde Argentina på offensiv mot ett pressat Sverige. Fernando Gago lyfte med en fin lobb fram bollen till Leo Messi. Superstjärnan lobbade kallt över en utrusande Isaksson, och bollen såg ut att gå i mål.

Men precis när den skulle passera mållinjen dök Isaksson upp igen och cykelsparkade ut bollen. Efter matchen fick Isaksson frågan om bollen till och med inte var inne.

VM-kvalet i fotboll 2012-2013

–Det var på gränsen. Ingen aning, sa Isaksson.

Kolla in räddningen här.

Matchen slutade 3-2 till Argentina, och Sverige har nu släppt väldigt mycket mål senaste tiden. Fyra mot Tyskland i VM-kvalet, två mot England och så idag tre.

–Vi har mött väldigt bra lag. Matcherna har varit svängiga och vi har väl inte haft den kontroll vi har velat ha, säger Isaksson.