AIK fick jubla i derbyt. Foto: Bildbyrån.

AIK vann derbyt efter sen vändning

Det blev dramatiskt i derbyt.

Med tre mål på sju minuter kunde AIK gå från 3-4 till 6-4 mot Hammarby.

Det var Bajens fjärde raka förlust.

AIK fick en drömstart med två mål på tio minuter. En tung smäll i derbyt för Hammarby, som kom till spel med tre raka förluster.

Bajen reducerade men tio minuter in i andra halvlek tryckte AIK in 3-1. Trots det kunde Hammarby komma tillbaka – och vända.

David Jansson hade en fin kväll. Han gjorde Bajens första mål och tryckte även in 3-3 och 4-3 när laget tog ledningen med kvarten kvar.

Men AIK avslutade starkt.

Daniel Andersson ordnade 4-4 och 5-4. I 92:e minuten kom 6-4 genom Johan Esplund.