Makalös upphämtning av Bollnäs

Västerås hade 4-1 i den 89:e minuten och gick mot två säkra poäng.

Men då svarade Bollnäs för en makalös upphämtning – och gjorde tre raka mål matchens tre sista minuter.

När Daniel Johansson satte 4-1 på straff för Västerås var det inte mycket som talade för Bollnäs. Men gästerna gjorde det som de allra flesta trodde var omöjligt – hämtade upp tremålsunderläget.

Först reducerade Christoffer Fagerström till 2-4 i den 89:e minuten och en dryg minut senare satte Kasper Milerud 3-4 efter härna.

Den fullkomligt makalös upphämtningen fullbordades genom Christian Mickelsson som gjorde 4-4 när matchuret stod på 91.41.

För bara tre dagar sedan vann Bollnäs ett dramatiskt toppmöte med Villa Lidköping med 5-4.