Sandviken segrade efter sen islossning

Det tog ett tag innan Sandviken lyckades spräcka nollan i premiären mot KS Bandy. Men när det väl lossnade, då lossnade det rejält för hemmalaget som till slut vann med 4-0.

Det dröjde ända tills 58 minuter var spelade innan publiken i Sandviken fick jubla. Då var det Tova Grönoset som presenterade sig i matchen, men hon var inte nöjd där.

För efter att Michelle Löfblad utökat ledningen till 2-0 med ett distansskott fortsatte nämligen Grönoset att näta. Med två sena mål med mindre än tio minuter kvar av matchen så punkterade hon matchen definitivt, och fullbordade sitt hattrick.