Seger för Villa i första semifinalen

Villa Lidköping tog hem segern i den första semifinalen mot Edsbyn med 5-1. Laget leder nu med 1-0 i matcher.

Villa Lidköping vann grundserien på ett imponerande sätt och förlorade bara en match. Nu är favoriterna framme i semifinal och där blev det seger i den första matchen mot regerande mästarna Edsbyn.

Efter 15 minuters spel tog hemmalaget, Villa, ledningen med 1-0 genom Martin Karlsson. Lagkaptenen David Karlsson utökade till 2-0 några minuter senare. Mattias Hammarström reducerade och tände hoppet för Edsbyn. Men bortalaget kom inte närmare än så.

Johan Esplund gjorde 3-1 en bit in i andra halvlek och i slutet av matchen gjorde Joakim Andersson och Martin Karlsson varsitt mål. Matchen slutade 5-1.