Frillesås Elias Modin skadade sig i matchen mot Broberg. Foto: Bildbyrån.

Skrällpoäng och otäck skada för Frillesås

Uppdaterad
Publicerad

Frillesås skrällde och fick med sig en poäng mot topplaget Broberg när mötet slutade 4-4 på Sjöaremossen.

Dock grumlades känslorna av att Elias Modin fick lämna arenan i ambulans efter att ha fått en skridskoskena över sin hälsena.

– Hälsenan är inte helt av men näst intill, säger Frillesås assisterande tränare Mattias Johansson till SVT Sport.

Det var i slutet av första halvleken som Modin hakade ihop med en Brobergsspelare och olyckan var ett faktum.

– Det var en jätteolycklig situation där de hakar ihop, vet inte om det är hans egen skridsko eller Brobergsspelarens, en ren olyckshändelse, beskriver Johansson händelsen i dimman på arenan.

– Det är en jäkligt otäck situation. Som tur är var han hårt tejpad över hälsenan men han kunde inte stödja på den. Det är en riktig skräckskada, det såg inte jätteroligt ut. Vi får hoppas för hans och vår skull att han repar sig.

Sa han någonting?

– Han var skärrad, jätteskärrad och nu hör jag att det kommer att bli operation, tydligen. Hälsenan är inte helt av men näst intill, säger tränare Johansson.

Frillesås som tog poäng för tredje matchen i rad har haft mer än nog av avbräck under säsongen och med Modin borta en längre tid ser det tungt ut.

– Det betyder mycket om han skulle bli borta en längre tid. Vi har haft ett gäng avbräck där vi tappat spelare under säsongen. Vi har haft lite otur och vi tappar både bredd och spets inför avslutningen av serien och det kan vara avgörande.

Aftonbladet pratade med Modin på sjukhuset i Varberg.

– Jag mår ändå helt okej. Jag har fått morfin och lite goa grejer, så jag känner ingen direkt smärta, säger Frillesås-mittfältaren.

KLIPP: Edsbyn sänkte Bollnäs med dubbla klassmål (26 dec 2021)

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.