Skutskär tog ett rejält kliv mot semifinal, arkivbild. Foto: Bildbyrån

Skutskär krossade Mölndal i första kvartsfinalen

Fjolårsfinalisten Skutskär krossade Mölndal fullständigt i den första kvartsfinalen av två.

10-0 vann gästerna med, och har nu kopplat ett rejält grepp om semifinalplatsen inför returen.

Redan innan två minuter var spelade kunde Skutskär ta ledningen mot Mölndal. Och efter det rann det bara på.

Innan första halvlek var slut hade ledningen växt till 5-0. Skutskär förde matchen totalt och gav inte Mölndal chansen att ta sig tillbaka. Hemmalaget fick knappt ens till några skott på mål i de fåtal anfall som de hade under matchen.

Skutskär hade fortsatte under den andra halvleken att pressa på och hade med 20 minuter kvar hunnit göra 10-0. Den ledningen stod sig matchen ut, och Skutskär har ett järngrepp om semifinalplatsen inför returen.

KLIPP: Pendlar 400 kilometer – för att träna bandy (5 februari):