Stor dramatik i derbyt mellan Broberg och Bollnäs

Det blev stor dramatik i slutet av derbyt mellan Broberg och Bollnäs.

Efter fyra poäng av nyförvärvet Erik Pettersson vann Bollnäs till slut med uddamålet, 5-6.

– Fy fan det är sån skillnad. Han betyder jättemycket, säger Hans Andersson i Elitserien play.

Broberg gick till paus med 2-1, där samtliga tre mål i första halvlek kom inom loppet av två minuter precis i början av matchen.

Andra halvleken rivstartade med tre Bollnäsmål. Erik Pettersson, som bröt sitt kontrakt med AIK, gjorde själv ett av målen och assisterade fram till de andra två.

Men 2-4-ledningen hämtades in. I den 86:e minuten satte Martin Söderberg 4-4.

Men dramat var inte över.

I den 90:e minuten gjorde sedan Riku Hämäläinen 4-5 innan Erik Pettersson satte spiken i kistan med 4-6 på tilläggstid.

Matchen slutade 5-6 efter ett sent hemmamål.

Efteråt derbyvinsten hyllade Hans Andersson nya lagkamraren Erik Pettersson.

– Han betyder jättemycket med sin pondus på plan. Han drar på sig massa folk, jag har bara fina ord.

Laget har tagit fem poäng på de första matcherna och Andersson är inte nöjd.

– Det finns många växlar till. Det borde vara bättre ordning på det vi håller på med. Vi kan utvecklas mycket, säger han.