Foto: TT Nyhetsbyrån

Jerebko avgjorde mot gamla laget

Uppdaterad
Publicerad

Jonas Jerebko avgjorde matchen mot Utah Jazz i natt. Jerebko fick handen på en retur, fick in bollen, och avgjorde matchen med 1,5 sekunder kvar.

– Det känns grymt, något av det största som hänt i min karriär, säger han inför den samlade presskåren, enligt Expressen.

Jonas Jerebko och hans Golden State Warriors har fått en bra start på NBA-säsongen. I premiären slog de tvåfaldiga regerande mästarna Golden State Oklahoma och i natt följde de upp det med att slå Utah Jazz med 124-123.

Jonas Jerebko satte de matchavgörande poängen mot sitt gamla lag när han fick handen på en retur efter ett skott av storstjärnan Kevin Durant, med blott 1,5 sekunder kvar.

– Mina lagkamrater visste att det var en stor match för mig. Jag ville verkligen vinna den här matchen och sade det till dem. Att vinna matchen på det här sättet är verkligen speciellt.

Totalt spelade Jerebko 24 minuter och på dem gjorde han tio poäng och tog sex returer.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.