LeBron James skadade sig mot Atlanta. Foto: TT.

LeBron skadad – vred sig i smärtor

Uppdaterad
Publicerad

Smärtsamma bilder på LeBron James. Basketstjärnan vred foten och tvingades utgå i matchen mot Atlanta Hawks. Senare kom beskedet att fotleden är stukad.

”Inget gör mig så arg och ledsen som att inte kunna vara där för mina lagkamrater.”, skriver James på Twitter.

Det var efter tio minuters spel som Los Angeles Lakers superstjärna fick Atlantas Solomon Hill över sig i en duell och blev liggande i smärtor.

Han spelade först vidare och satte en trea, men bad sedan om en timeout och lämnade matchen. På väg ut från planen slog han ilsket omkull en stol.

Efter matchen kom sedan beskedet – fotleden är stukad och man vet inte när James åter kan spela.

”Inget gör mig så arg och ledsen som att inte kunna vara där för mina lagkamrater. Det gör ont, både på insidan och utsidan just nu. Vägen tillbaka börjar nu. Jag kommer snart att vara tillbaka som om jag aldrig var borta” skriver James på Twitter.

36-årige LeBron James jagar sin femte MVP-titel i NBA, priset till säsongens mest värdefulla spelare, och ses som en av de främsta spelarna genom tiderna.

Sedan tidigare saknar Lakers stjärnan Anthony Davis på grund av skada.

Atlanta Hawks vann matchen med 99-94.

KLIPP: Här sätter basketstjärnan 102 treor – i följd (27 dec 2020)

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.