Lou Williams avgjorde mot Jonas Jerebkos Golden State. Foto: TT/Bildbyrån

Los Angeles-stjärnan sänkte Jerebkos Golden State – på övertid

Jonas Jerebko och hans Golden State föll snöpligt på övertid mot Los Angeles i nattens NBA-möte.

Matchhjälte i Los Angeles seger med 121-116 blev Lou Williams som med bara 13 sekunder kvar av matchen sänkte tre straffkast.

Ställningen var 106-106 efter fyra perioder och förlängningen som följde blev även den jämn. Med 55,2 sekunder gav Lou Williams Los Angeles ledningen med 118-116 efter att ha lagt i två poäng och kort därefter avgjorde han definitivt matchen.

I ett trepoängsförsök blev 32-åringen foulad, han tilldelades tre straffkast och var hur säker som helst när han sänkte alla tre och förde Los Angeles till seger med 121-116.

I Golden State, utan skadade stjärnan Stephen Curry, drog svenske Jonas Jerebko i en trea på sina tolv minuter på planen. Utöver de tre poängen noterades Jerebko också för en retur och en assist.

Durant poängbäst i Golden State

Det är oklart när lårskadade Curry spelar igen.

– Han är okej. Det är en knepig skada. Han spelar inte i kväll och inte i morgon utan vi får ta det dag för dag, men det är klart att det är frustrerande för honom, sa coachen Steven Kerr till espn.com inför matchen mot Los Angeles.

Golden State gjorde en mäktig avslutning i den fjärde perioden när man drog i elva rakar poäng och tog matchen till förlängning. Väl där lyckades man inte stoppa Lou Williams som briljerade i slutskedet.

Williams blev poängbäst i Los Angeles med 25 medan Kevin Durant var bäst i Golden State med 33 poäng. Durant svarade dessutom för elva returer och tio assist.